top of page
Twice as Nice Rotterda
Songfestival 2020 Rotterdam

16 mei vindt het eurovisie songfestival plaat in Ahoy rotterdam. Rotterdam is de gaststad van het eurovisie songfestival van 2020. twice as Nice verkoopt en verhuurt voor het eurovisie songfestival smokings met toebehoren. wil je voor het eurovisie songfestival een gala of een cocktailjurkdan helpen wij je ook bij twice as nice in rotterdam. wij van twice as Nice zijn blij met de komst van het eurovisie songfestival 2020.Het is onze wens om een Eurovisie Songfestival te organiseren dat door heel Nederland wordt omarmd én waarmee we als Nederland en Twice as Nice een prachtig visitekaartje in Europa kunnen afgeven. We zijn blij dat het eurovisie songfestival in Ahoy in Rotterdam plaats vindt. Bij Twice as Nice kun je altijd terecht voor een smoking, jurk of een accessoires daarvan.  Het is een uniek evenement om dit te organiseren voor Nederland. Het  verbindt en inspireert. En als ondernemende en creatieve stad past Rotterdam daar perfect bij.”Eurovisie songfestival 2020 rotterdam. Ducan Laurence is ook aanwezig bij het eurovisie songfestival 2020 in Rotterdam.

De stad staat bekend om de steeds veranderende skyline en gedurfde architectuur. In het stadscentrum, dat grotendeels werd verwoest tijdens de Tweede Wereldoorlog, vind je een verscheidenheid aan bouwstijlen. En Rotterdam blijft zichzelf steeds opnieuw uitvinden. Oude havengebieden worden succesvol getransformeerd tot innovatieve woon- en werkgebieden. De stad groeit en werkt creatief met de ruimte die er is: in de hoogte, de diepte of op het water. Met iconische gebouwen als de Markthal, ahoy met het eurovisie songfestival 2020. hotel New York, de Euromast en de zg. kubuswoningen. 

Met de grootste haven van Europe en de strategische ligging van Rotterdam - ‘gateway to Europe’ – zorgt de stad voor een goede verbinding met de rest van de wereld. In de compacte binnenstad liggen veel zakelijke- en congreslocaties, hotels, winkels zoals Twice as Nice, ahoy voor een bezoek aan het eurovisie songfestival en andere voorzieningen op loopafstand van elkaar. 

Rotterdam heeft een unieke urban vibe en de stad is stoer, levendig en divers, mooie winkelstraten zoals de wijk kralingen met daar gevestigd Twice as Nice. mooie bezichtiging tijdes het weekend van het eurovisie songfestival. Een echte ‘must see’ stad. Een stad waar plek is voor iedereen. 

bottom of page