Twice as Nice

Admiraliteitskade 91A

3063 EH  Rotterdam

         010-4131320

         info@twiceasnice.nl

Bedrijfsgegevens

Kvk: 55772846

BIC: RABONL2U

Rek.nr: NL98RABO0136529186

BTW: 851854667B01

Privacy beleid Twice as Nice

Openingstijden :

Maandag   

Dinsdag

Woensdag  

Donderdag  

Vrijdag         

Zaterdag     

Zondag        

gesloten

10.00  - 17.00 uur

10.00  - 17.00 uur

10.00  - 17.00 uur

10.00  - 17.00 uur

11.00  - 17.00 uur

gesloten

  • Facebook - White Circle
  • Google+ - Twice as Nice
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle

*

* Met het inschrijven van onze nieuwsbrief gaat u tevens akkoord met ons privacy beleid

Galajurken, cocktailjurken en avondjurken via Twice as Nice Rotterdam

Twice as Nice is het juiste adres voor het kopen van avondjurken, galajurken en cocktailjurken. Heeft u een trouwfeest, black tie of white tie dan kunt u bij ons een avondjurk, galajurk of cocktailjurk kopen. Gaat u naar een officiële gelegenheid ook dan kunt u terecht bij twice as nice in kralingen voor het kopen van een avondjurk, galajurk en cocktailjurk. T

 

wice as Nice vindt u in Rotterdam het mooiste stukje wat er bestaat kralingen. Kralingen is de juiste plaats waar u een galajurk, avondjurk of cocktailjurk kunt kopen voor feesten en partijen en officiële gelegenheden. U moet dan denken aan een  trouwerij of een officiële gelegenheid. Ons team staat 5 dagen in de week voor u klaar om een avondjurk, galajurk of cocktailjurk bij u aan te meten en indien nodig maken wij de avondjurk, galajurk cocktailjurk voor u op maat wat u wilt kopen op maat.

 

U kunt van dinsdag t/m zaterdag langs komen op de admiraliteitskade in kralingen en wij zorgen ervoor dat u met een mooie galajurk, avondjurk of cocktailjurk de deur uit gaat. Er is geen betere plaats om een avondjurk, galajurk of cocktailjurk bij ons te huren. Wij zijn dagelijks bezig met het vermaken en aanpassen van gelegenheidskleding zoals avondjurk, cocktailjurk of galajurk. Naast het kopen van een avondjurk, galajurk of cocktailjurk kunt u ook schoenen kopen met daarbij behorende accessoires.

 

Bij een galajurk kunt u ook een stola kopen bij twice as nice in kralingen te rotterdam. een gala of cocktailjurk is niet compleet zonder clutch.voor bij u galajurkof cocktailjurk verkopen wij ook clutches en sieraden van ohlala en biba en dit kunt allemaal regelen in Kralingen Rotterdam. Twice as Nice is hiervoor de juiste aangewezen winkel.

 

Als u geen galajurk of cocktailjurk wilt kopen kunt u ook kort gedragen designerkleding kopen bij twice as nice. Wij hebben een groot assortiment galajurken, cocktailjurken en avondjurken in alle soorten en maten. En is uw galajurk, cocktailjurk of avondjurk niet helemaal op maat dan staat twice as nice voor u klaar om uw gekochte avondjurk, galajurk of cocktailjurk aan te passen. Kom naar kralingen in rotterdam en bezoek onze winkel voor een galajurk, cocktailjurk of avondjurk.